Size Ulaşalım

Toshiba’nın Son MFP Modeli Phoenix, IF Tasarım Ödülü Kazandı

Toshiba’nın son MFP modeli Phoenix, IF tasarım ödülü kazandı.

Toshiba’nın en yeni modeli e-STUDIO 2505 (Phoenix),IF (International Forum) tarafından tasarım ödülüe layık görülmüştür. IF tasarım ödülü, dünya çapında sanayi ürünlerin için verilen en itibarlı ödüllerden biridir ve düz kapaklı Phoenix modelimiz "Ürün Tasarımı" katagorisinde, "Mükemmel Tasarım" ödülü kazanmıştır. IF Tasarım Ödülleri, günümüzde verilen en önemli ve en büyük uluslararası tasarım ödülüdür. IF Etiketi aynı zamanda dünya çapında bilinen bir kalite mührüdür.

e-STUDIO 2505 (Phoenix) modelinin gelişimi, A4 baskıya ihtiyaç duyan işletmelereyer ve enerji tasarrufu sağlayıp, A3 baskı imkanını da sunulması ihtiyacından kaynaklanmıştır. 2013’ün 4. çeyreğinde Türkiye’de satışa sunulmaya başlanacak olan Toshiba’nın ilk hibrid modeli, giriş seviyesi için önerilmekte olup piyasada satışta bulunan herhangi bir A4 MFP boyutunu aşmayan buna karşılık A3 baskı, kopya ve tarama işlerinide karşılayan yenilikçi bir üründür. Tüm Phoenix serileri Energy STAR uyumlu olup, %100 toner geri dönüşüm sistemine sahiptir.

IF uluslarası dizayn yarışmalarında, Toshiba 1990 yılından beri 71 ödül kazanmıştır. Detaylı bilgi için: http://exhibition.ifdesign.de/winner_en.html?ma_id=4