Size Ulaşalım

Untitled 1fsdfsdf

Dünya çapındaki pazar araştırma şirketi Keypoint Intelligence, çok işlevli yazıcı (MFP) cihazına iki Buyers Lab 2021 Kış Seçim Ödülü layık görerek Toshiba'nın yeniliğe olan bağlılığını onaylamıştır. Toshiba’nın en yeni renkli A4 e-STUDIO ™ 330AC ve e-STUDIO400AC MFP'leri, kullanım kolaylığı, dinamik özellikler ve olağanüstü değeri harmanlayarak ödülleri kazandı.

Saygın pazar araştırma şirketi, Toshiba'nın e-STUDIO ™ 330AC'yi Orta Boydan Büyük Çalışma Gruplarına kadar Olağanüstü A4 Renkli MFP ve Büyük Çalışma Grupları için Olağanüstü A4 Renkli MFP için e-STUDIO400AC'yı seçti. Keypoint Intelligence (ofis donanımı için Kış ve Yaz) Seçim Ödülleri, bir yıl içinde zorlu testlerden geçen ve şirketin deneyimli analistleri ve teknisyenleri tarafından "Sınıfının En İyisi" olarak kabul edilen ürünler için ayrılmıştır.

TOSHIBA, renkli bir MFP arayan orta ölçekli ve büyük çalışma grupları için olağanüstü bir seçimdir

Keypoint Intelligence’ın A4 Donanım Direktörü Kaitlin Shaw, "Toshiba, renkli bir MFP arayan orta ölçekli ve büyük çalışma grupları için olağanüstü bir seçim," dedi.

"Sınıfındaki modellere kıyasla sayfa başına maliyetten önemli ölçüde daha düşük bir işletme maliyetine, mükemmel özelliklere, yüksek performansa sahip, kullanıcı dostu cihazlardır.. Bu Toshiba MFP'lerin orta ve yüksek hacimli ortamlara sunduğu değer önerileri gerçekten dikkate değer. ”

Matterhon HaberTOSHIBA'nın Ödüllü Özellikleri ve Avantajları

Etkileyici kullanım kolaylığı:

Toshiba’nın kısa süre önce piyasaya sürdüğü A4 MFP'leri, şirketin A3 modellerinde olduğu gibi, büyük (10,1 inç) ve sezgisel dokunmatik ekranlar sunuyor. Modellerdeki standart çift taraflı tek geçişli besleyicileri (DSDF ), tek taraflı orijinalleri dakikada 120 çift taraflı baskı ile kopyalayıp (dosyaya veya e-postaya) tarayarak kullanıcı verimliliğini daha da artırır.

Yüksek kaliteli çıktı, güçlü üretkenlik ve güvenilirlik:

e-STUDIO330AC ve e-STUDIO400AC, yedi saniyeden kısa bir ilk kopya çıkış süresinde dakikada 33 ve 40 olağanüstü yüksek kaliteli sayfa baskısı yapabilir.

Toshiba’nın en yeni A4 sistemleri, Keypoint Intelligence’ın testi sırasında sıfır kağıt sıkıştırma ile mükemmel güvenilirlik için endüstri standardını da belirledi.

Ayrıcalıklı özellikler:

Şirketin kullanıcı arayüzü, iş üretkenliğini daha da artırmak için Toshiba ve üçüncü taraf çözümleriyle kolayca entegre olur.

Şirketin MFP'leri ayrıca müşteri verilerini Toshiba'nın tescilli silme teknolojisine sahip kendi kendini şifreleyen sabit sürücülerle korur.

Olağanüstü değer önerileri:

Toshiba’nın e-STUDIO330AC / 400AC serisi, benzer sınıf içi sistemlerin aksine sayfa başına ortalamanın çok altında bir maliyet ve daha düşük bir toplam sahip olma maliyeti sunar.

 

Toshiba’nın Sektörde Tanınan Teknolojisi

2010'dan beri Toshiba, ikisi de Kış 2021'de olmak üzere sekiz Seçim Ödülü kazandı. Geçtiğimiz on yılda Toshiba, küresel pazar istihbaratı şirketinin Enerji Verimliliği Ödüllerinde Üstün Başarı Ödüllerinden (Kış ve Yaz 2014) bir çiftini ve bir çift kazandı. Lojistik kategorisinde PaceSetter Ödülleri'nde (2018-2019 ve 2020-2021).

Keypoint Intelligence hakkında

60 yıldır, dijital görüntüleme endüstrisindeki müşteriler, ürün ve satış başarılarını artırmak için bağımsız uygulamalı testler, laboratuvar verileri ve kapsamlı pazar araştırması için Keypoint Intelligence'a güveniyorlar. Keypoint Intelligence, onlarca yıllık analist deneyimi sayesinde tarafsız bilgi, analiz ve ödüller için sektörün en güvenilir kaynağı olarak kabul edilmiştir. Müşteriler, iş hedeflerini iyileştirmek ve alt satırları artırmak için stratejik karar verme, günlük satış sağlama ve operasyonel mükemmellik için bu kritik görev bilgisinden yararlandı. Müşterilere odaklanan Keypoint Intelligence, sektör değiştikçe teklifleri genişleterek ve yöntemleri güncelleyerek gelişmeye devam ederken, aynı zamanda üreticilerin, kanalların ve müşterilerinin dijital baskı ve görüntüleme sektöründeki dönüşümünü yakından anlayıp onlara hizmet veriyor.