Size Ulaşalım

YASAL UYARI:

"ÜYE", "SİTE"' yi ve "SİTE" tarafından sunulan portal hizmetlerini kullanırken yasal mevzuat hükümlerine riayet etmeyi ve bunları ihlal etmemeyi baştan kabul ve taahhüt eder. Aksi takdirde, doğacak tüm hukuki ve cezai yükümlülükler tamamen ve münhasıran "ÜYE"' yi bağlayacaktır. "SİTE"' de mevcut olan bilgi, belge, çizim, resim, fotoğraf ve yazım tekniğinin doğruluk ve güncelliğini sürekli şekilde kontrol etmektedir. Ancak tüm itinalı çalışmaya rağmen, web sayfalarındaki bilgiler fiili değişikliklerin gerisinde kalabilir. "SİTE"' de bulacağınız materyal ve bilgiler "SİTE" ye verildiği anda sunulmuştur, ilgili ürün ya da hizmetin güncel durumu ile "SİTE"' de yer alan durumu arasında farklılık olabilir.

İşbu "SİTE"' de yer alan her tür hizmet, ürün, "SİTE"'yi kullanma koşulları ile "SİTE"' de sunulan bilgi, belge, çizim, resim, fotoğraf ve yazım tekniğini önceden bir ihtara gerek olmaksızın değiştirme, "SİTE"' yi yeniden organize etme, yayını durdurma hakkını saklı tutar. Değişiklikler "SİTE"' de yayım anında yürürlüğe girer. "SİTE"' nin kullanımı ya da siteye giriş ile bu değişiklikler de kabul edilmiş sayılır.

İşbu "SİTE"' deki bilgi, belge, çizim, resim, fotoğraf ve yazım tekniği ELEKTROMAK BÜRO MAKİNELERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ'NE aittir ve izin alınmadıkça üyelik hakkı kapsamı dışında kalan kullanımlarda "SİTE"' nin görüntülenmesi, içeriğin kaynak gösterilmeksizin alıntı yapılması ve saklanması yasaktır. "SİTE"'de görüntülenen fikri ürünlerin, Ticari Markalar'ın ya da "SİTE"' deki diğer içeriklerin suiistimali, kesin olarak yasaklanmıştır. İşbu "SİTE"' de görüntülenen diğer ticari markaların sahibi olabilecek üçüncü tarafların yazılı izni olmadan herhangi bir lisans ya da kullanım lisansı veya hakkı verdiği şeklinde yorumlanamaz. Bilgi, belge ve görsellerin izinsiz kullanımı, dağıtılması ve saklanması telif haklarının ihlaline girmektedir.

"SİTE", içeriğinde bulunan bütün yazılı, resimli, sesli, grafik içeren ve/veya içermeyen tablo gibi materyallerin her hakkı mahfuzdur. Aksi takdirde doğabilecek kanuni itilaflarda "SİTE", bu uyarıyı yaptığından dolayı hiçbir sorumluluk kabul etmez.İşbu "SİTE" üzerinden verilen hizmetlerden faydalanan internet kullanıcılarının yazılımlarına ve verilerine izinsiz olarak ulaşılması ve/veya bunların kullanılması, üçüncü kişi ve kuruluşların kullanımına sunulması halinde "SİTE" sorumluluk kabul etmez.

"SİTE", tarafından üyelerine sunulan hizmetlerin, internet ortamındaki sorunlardan, teknik sorunlardan ya da bunun dışındaki herhangi bir nedenle, aksaması veya hiç verilmemesi, ihtimallerinde "SİTE" veya "SİTE" yetkilisinin üyelerine karşı herhangi bir sorumluluğu doğmayacaktır.

İşbu "SİTE"' ye girilmesi veya "SİTE"' nin kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek her tür ihtilaf Türk kanunlarına tabi olup, ihtilafların çözümünde İstanbul Mahkemeleri münhasıran yetkilidir.